Zin in een leuk coronaproof uitje?

Heb je zin in een leuk uitje met je gezin of een vriend of vriendin? Je kunt bij ons gewoon terecht voor bowlen en glowgolf. Helaas door de sluiting van de horeca wel zonder consumpties.

Het is nog altijd één van de leukste uitjes: gezellig bowlen! Pand17 beschikt over verschillende moderne bowlingbanen met sfeerverlichting en muziek met videoclips. Ga je liever voor een iets nieuwere activiteit? Kies dan voor glowgolf! Dit is indoor midgetgolf in het donker. De banen, de obstakels op de banen en de golfballen geven licht waardoor dit oer-Hollandse spelletje een bijzondere en unieke ervaring wordt.

Actie
Omdat we het zo leuk vinden dat we je toch kunnen blijven ontvangen, hebben we de komende weken een speciale actie voor je! Zo betaal je voor een uur bowlen en per baan doordeweeks nu geen 20, maar 15 euro. In het weekend betaal je 17,50 euro (in plaats van 25). Glowgolf kost nu 7,50 per persoon. Kinderen t/m 11 jaar betalen slechts 3 euro.

Reserveren is verplicht en kan telefonisch
Wil je één van deze activiteiten reserveren? Bel dan met 0592-344325. Let op! Reserveren is verplicht en alleen gezelschappen van maximaal twee personen (of één huishouden) zijn welkom. Bekijk voordat je bij ons komt ons hele coronaprotocol.

Ook genieten van onze lekkere maaltijden? Combineer je activiteit met een maaltijd
Wil je na de activiteit thuis nagenieten met onze lekkere maaltijden? Dat kan via onze afhaal. Voor €16,50 per persoon kun je bij ons bowlen of glowgolfen én een hoofdgerecht kiezen om mee te nemen.