Trouwlocatie

Aanvullend
1

Tijdens de receptie of na het diner krijgen jullie van ons, als huwelijksgeschenk, een aantal gratis bowlingbanen ter beschikking en kunnen de kinderen spelen in onze speeltuin.


Ook kunnen wij, indien gewenst, een complete drive-in show met ervaren dj’s voor jullie verzorgen. Met de juiste muziek, van de jaren 70 tot de hedendaagse top 40 hits, krijgen deze dj’s de dansvloer altijd vol en bezorgen zij jullie en jullie gasten een onvergetelijke avond. Uiteraard worden jullie muzikale wensen vooraf besproken.

trouwen
Alles op één locatie
1

Zowel de trouwplechtigheid, de receptie, het diner en het bruiloftsfeest kunnen allemaal bij Pand 17 plaatsvinden. Sinds februari 2014 zijn wij een officiële trouwlocatie. De vele mogelijkheden, de gezellige uitstraling en de diverse culinaire mogelijkheden zullen jullie dag bijzonder maken.

persoonlijk gesprek
1

Jullie bruiloft wordt bij ons geheel naar wens en op maat samengesteld. In een persoonlijk gesprek worden alle mogelijkheden en wensen besproken en geluisterd naar wat u wel en niet wilt. Aan de hand van dit gesprek maken wij een vrijblijvende offerte. Naast de mogelijkheid om jullie bruiloft geheel zelf samen te stellen, bieden wij ook 5 bruiloftsarrangementen aan. Bij al onze bruiloftsarrangementen berekenen wij geen zaalhuur.


Neem contact met ons op via 0592-344325 voor een rondleiding en/of persoonlijk gesprek om jullie wensen te bespreken.