Totale upgrade voor Pand 17

In de afgelopen maanden hebben wij bij Pand 17 groots geïnvesteerd in ons uitgaanscentrum en kunnen we rustig spreken van een flinke metamorfose.

Het restaurant is vernieuwd en er is een hele reeks van nieuwe activiteiten, die echt een belevenis zijn voor onze bezoekers. Op deze mooie locatie in Assen, liggend tussen 2 woonwijken, staat er weer een vernieuwde en frisse uitgaansgelegenheid, met een voor de regio unieke combinatie van spel, horeca en entertainment.

Voor alle leeftijden hebben wij volop mogelijkheden voor een gezellig dagje of avondje uit. Met familie of vrienden gezellig bowlen of Glowgolfen in combinatie met een heerlijk hapje eten? Of wil je met collega’s of voor zakelijke relaties iets organiseren? We hebben een geweldige bar voor het organiseren van de bedrijfsborrel. Wij hebben alle ruimte en genoeg ideeën. Kom jij gezellig met je familie, vrienden of collega’s bij ons dineren?

Nieuwe activiteiten

Glow-in-the-Dark-midgetgolfbaan

GlowGolf® maakt van minigolf een geheel nieuwe ervaring. Speel op één van onze overdekte glow-in-the-dark-minigolfbanen in een decor dat wordt uitgelicht met black lights. Kom met je gezin, vrienden, familie of speel een rondje GlowGolf met je collega’s als onderdeel van een bedrijfsuitje. Midgetgolf is nog nooit zo spectaculair geweest! Kom jij een balletje slaan?

 

Lasergamen

Wil je binnenkort met vrienden, collega’s of familie lasergamen? Dat doe je natuurlijk het liefst in Assen op een locatie waar je naast het lasergamen ook lekker kunt eten of bijvoorbeeld nog een potje kunt bowlen. Met de komst van glowgolf en nu ook het lasergamen, kan je je bij ons heerlijk uitleven. Ben je klaar voor een spannend spel in een donkere omgeving? Dan zien wij je reservering binnenkort graag verschijnen.

 

 Bowlen

Het uiterlijk van de bowlinghal van Pand 17 is compleet gerestyled. De bar is verbouwd en stoer gepimpt. De bowlinghal, de schoenen en de ballen zijn geheel vernieuwd. Tijdens een feestje kunnen we er zelfs een disco-bowling van maken!

Wil jij zelf een drankje komen proeven aan onze vernieuwde bar of samen onze nieuwe activiteiten beleven met collega’s, familie of vrienden?

Jullie zijn van harte welkom!