Restyle van onze bowlingbanen

Onlangs hebben wij de bowlinghal compleet vernieuwd, met nieuwe bowlingbanen, verlichting, aankleding en zelfs nieuwe ballen en nieuwe schoenen. Bij Pand 17 is het mogelijk om recreatief te bowlen en om bowlen als sport te beoefenen. Onze bowlingbanen zijn daarnaast geheel toegankelijk voor minder validen en plezier staat bij ons altijd voorop.

Pand 17 beschikt over 10 moderne, computergestuurde en volautomatische bowlingbanen met scoresysteem, sfeerverlichting, muziek met videoclips en airco. Ook disco-bowlen en bedrijfsbowlen is mogelijk. U kunt bij ons een ‘losse’ baan huren of kiezen voor één van onze bowlingarrangementen.

“Het uiterlijk van Pand 17 is compleet gerestyled. De bar is verbouwd en stoer gepimpt. De bowlingbanen, de schoenen en de ballen zijn geheel vernieuwd.”

” Stefan Anjema, bedrijfsleider:”

G-bowlen; bowlen voor mensen met een handicap

In samenwerking met de Bowling Vereniging Assen organiseert Pand 17 regelmatig G-bowlen. Dit is een bowlingactiviteit onder begeleiding, voor mensen met een lichte geestelijke en/of lichamelijke beperking. Plezier staat hierbij natuurlijk voorop. Ons bowlingcentrum is geheel toegankelijk voor minder validen. Meer informatie, tarieven en speeldata vindt u op www.bvassen.nl.
Wil jij zelf een drankje komen proeven aan onze vernieuwde bar of een partijtje bowlen met collega’s, familie of vrienden?