Pand17 maakt jouw kerst compleet

Pand17 maakt jouw kerst compleet

Zin in een volledig verzorgd kerstdiner? Pand17 maakt het je dit jaar graag makkelijk, zodat jij eens écht kunt genieten van een ontspannen diner. Daarom hebben we een uitgebreid, heerlijk driegangendiner voor je voorbereid en verschillende grill- en gourmetpakketten samengesteld.

Driegangerdiner
Wil jij je gasten verrassen met een uitgebreid diner én het jezelf gemakkelijk maken? Kies dan voor ons uitgebreide, heerlijke driegangendiner. Wij zorgen voor het eten en jij maakt het thuis af. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen? Opwarmen!

Meer informatie over ons driegangendiner vind je hier.

Gourmet-/grillpakketten
Gezellig met z’n allen aan tafel en gezamenlijk het diner bereiden: dat is het voordeel van gourmetten of steengrillen. Staat gourmetten ook bij jullie op de planning deze kerst? Wij hebben verschillende, zeer complete gourmet-/grillpakketten (natuurlijk ook vegetarisch). Zo leef jij ontspannen naar de kerstdagen toe.

Meer informatie over onze gourmet- en grillpakketten vind je hier.

Ophalen en bezorgen
Bestellingen kun je tot 23 december 16.00 uur doorgeven op onze speciale bestelpagina. Ga naar pand17.nl/bestellen en kies vervolgens voor kerstarrangementen. Je kunt je bestelling op een aantal momenten afhalen bij de ingang van Pand17. Wil je je bestelling liever thuis bezorgd krijgen? We bezorgen voor €2,50 binnen de stad Assen en voor €5,00 buiten Assen.

Tijdsvakken
Voor zowel het afhalen, als het bezorgen werken we met verschillende tijdsvakken. Tijdens het bestellen kun je jouw voorkeur doorgeven. Je kunt hierbij kiezen uit:

  • 24 december tussen 15 en 17 uur
  • 25 & 26 december tussen 11-13 uur, 13-15 uur en 15-17 uur