Nieuws

beachvolleybal
Beachvolleybal Toernooi

Dit wil je niet missen, Pand 17 biedt op 10, 11 & 12 juli extra leuke arrangementen aan. Beachvolleybal per team van 3 personen met keuze uit meerdere pakketten. Om rekening te houden met COVID-19 worden de teams per blok ingedeeld, dit is allemaal aangegeven bij het formulier. Bij het blok kan je aangeven wat voor arrangement je wilt en kan er een voorkeur aangegeven voor de tijden. DJ Korporaal is ook aanwezig om er een groot feest van te maken! Meld je snel met je team aan via onderstaand inschrijfformulier en wacht niet te lang want vol=vol.

glow-web-2
NIEUW IN DE REGIO: GLOWGOLF®

Voor een gezellige avond hoef je niet meer ver te reizen. Je kunt nu in Assen op stap gaan met je vrienden, familie of collega’s en bij Pand 17 de gaafste activiteiten ondernemen.
Ben jij op zoek naar een gezellig uitje voor een groep vrienden, familie, collega’s of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest in Assen? Kom dan Glowgolfen bij Pand 17 voor een echte belevenis!

LASERGAME
Totale upgrade voor Pand 17

In de afgelopen maanden hebben wij bij Pand 17 groots geïnvesteerd in ons uitgaanscentrum en kunnen we rustig spreken van een flinke metamorfose.

Het restaurant is vernieuwd en er is een hele reeks van nieuwe activiteiten, die echt een belevenis zijn voor onze bezoekers. Op deze mooie locatie in Assen, liggend tussen 2 woonwijken, staat er weer een vernieuwde en frisse uitgaansgelegenheid, met een voor de regio unieke combinatie van spel, horeca en entertainment.

Voor alle leeftijden hebben wij volop mogelijkheden voor een gezellig dagje of avondje uit. Met familie of vrienden gezellig bowlen of Glowgolfen in combinatie met een heerlijk hapje eten? ….

bowling-nieuws-2
Restyle van onze bowlingbanen

Onlangs hebben wij de bowlinghal compleet vernieuwd, met nieuwe bowlingbanen, verlichting, aankleding en zelfs nieuwe ballen en nieuwe schoenen. Bij Pand 17 is het mogelijk om recreatief te bowlen en om bowlen als sport te beoefenen. Onze bowlingbanen zijn daarnaast geheel toegankelijk voor minder validen en plezier staat bij ons altijd voorop.

Pand 17 beschikt over 10 moderne, computergestuurde en volautomatische bowlingbanen met scoresysteem, sfeerverlichting, muziek met videoclips en airco. Ook disco-bowlen en bedrijfsbowlen is mogelijk. U kunt bij ons een ‘losse’ baan huren of kiezen voor één van onze bowlingarrangementen.