Nieuws

GLOWGOLF-P
Zin in een leuk coronaproof uitje?

Heb je zin in een leuk uitje met je gezin, je huisgenoten of een paar vrienden? Je kunt bij ons gewoon terecht voor bowlen, glowgolf of simracen, helaas door de sluiting van de horeca wel zonder consumpties.

bezorgen en afhalen Pand17
Afhalen en Bezorgen

Ons restaurant is dan wel dicht, maar dit betekent niet dat je niet meer kunt genieten van ons lekkere eten! Pand17 gaat namelijk (weer) over op afhalen en bezorgen. Dus wil jij onze heerlijke maaltijden afhalen of wil je dat we ze bij je thuis bezorgen? Bekijk hier onze menukaart!

Website slider algemeen
Coronaprotocol Pand17

Bij Pand17 geven we om de gezondheid van jou én die van onze medewerkers. Daarom hebben we ons coronaprotocol verder aangescherpt. Samen kunnen we Corona onder controle krijgen. Dus wees eerlijk en alert en blijf bij gezondheidsklachten thuis.

Website slider
GEANNULEERD: Kids Fun in Pand17!

Op zoek naar een leuk uitje deze herfstvakantie? Kom dan van vrijdag 16 tot en met zondag 18 oktober met jouw kind(eren) naar de Kids Fun! Drie dagen lang kunnen kinderen (t/m 12 jaar) zich in Pand17 vermaken op springkussens en de stormbaan, in diverse attracties, dansen in de kinderdisco en meedoen aan verschillende spelletjes.

beachvolleybal
Beachvolleybal Toernooi

Dit wil je niet missen, Pand 17 biedt op 10, 11 & 12 juli extra leuke arrangementen aan. Beachvolleybal per team van 3 personen met keuze uit meerdere pakketten. Om rekening te houden met COVID-19 worden de teams per blok ingedeeld, dit is allemaal aangegeven bij het formulier. Bij het blok kan je aangeven wat voor arrangement je wilt en kan er een voorkeur aangegeven voor de tijden. DJ Korporaal is ook aanwezig om er een groot feest van te maken! Meld je snel met je team aan via onderstaand inschrijfformulier en wacht niet te lang want vol=vol.

glow-web-2
NIEUW IN DE REGIO: GLOWGOLF®

Voor een gezellige avond hoef je niet meer ver te reizen. Je kunt nu in Assen op stap gaan met je vrienden, familie of collega’s en bij Pand 17 de gaafste activiteiten ondernemen.
Ben jij op zoek naar een gezellig uitje voor een groep vrienden, familie, collega’s of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest in Assen? Kom dan Glowgolfen bij Pand 17 voor een echte belevenis!