Nieuwe maand, nieuwe acties

Nee, een echt gezellige tijd is het niet. We missen een restaurant vol gezellig keuvelende mensen, het gelach dat normaal vanaf de bowlingbanen komt en de vrolijke kinderstemmen bij de glowgolf. Wat ons wel heel blij maakt is dat jullie nog steeds zoveel bij ons bestellen! Om jullie daarvoor te bedanken hebben we afgelopen maanden speciale actiedagen gehouden.

En omdat die actiedagen zo’n succes zijn, hebben we besloten de actie te verlengen en te gaan voor nieuwe actiedagen! Samen moeten we er immers het beste van maken. Vanaf 6 april bestel je daarom bij ons iedere maandag, dinsdag of woensdag een portie spareribs of kipsaté voor maar €12,50.

Gezinsmenu
En de hele maand april – dus iedere dag – bestel je twee hoofdgerechten en twee kinderplates voor €39,50. Een kinderplate bestaat uit friet met een snack, een salade en Fristi of Chocomel.

Bestellen
Bestellen kan via pand17.nl/bestellen. Maar let op: de website past de actieprijzen op de dag zelf aan. Het kan dus goed zijn dat wanneer je een dag eerder kijkt, er andere prijzen te zien zijn.

Leave a comment