NIEUW IN DE REGIO: GLOWGOLF®

Voor een gezellige avond hoef je niet meer ver te reizen. Je kunt nu in Assen op stap gaan met je vrienden, familie of collega’s en bij Pand 17 de gaafste activiteiten ondernemen.

Ben jij op zoek naar een gezellig uitje voor een groep vrienden, familie, collega’s of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest in Assen? Kom dan Glowgolfen bij Pand 17 voor een echte belevenis!

Wat is GlowGolf?

GlowGolf is in feite minigolf maar dan overdekt en in een hele coole sfeer! De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in een thema, dat varieert van een onderwaterwereld tot een jungle. En zelfs Bartje kom je onderweg nog tegen. De muren en attributen zijn allemaal voorzien van felle, fluorescerende kleuren en doordat de baan is verlicht door black lights lijkt het alsof de ballen, de banen en de het decor licht geven. Ook je kleding kan veranderen in een bijzonder verlichte outfit.

 

De banen zijn uitstekend geschikt voor het hele gezin. Kleine kinderen genieten van de lichtjes en maken hun ‘eigen spel’ en de grotere gezinsleden, kunnen met elkaar de strijd aangaan voor de punten, zoals je gewend bent van minigolf. Doordat het licht beperkt is, geeft dit een extra moeilijkheidsgraad omdat het bijvoorbeeld lastig is om afstanden in te schatten.

 

Heb je al zin in een potje GlowGolf?