Ja, we mogen weer! Wees welkom op ons terras

We mogen weer! Vanaf woensdag 28 april is ons terras weer geopend. Iedere dag ben je tussen 12.00 uur tot 18.00 uur van harte welkom. Wel heeft de overheid een aantal voorwaarden opgesteld. In dit bericht vertellen we je daar graag meer over. Ook hebben we een speciale openingsactie, want het openen van het terras moet je vieren!

Maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens
We mogen op ons terras maximaal 50 mensen ontvangen. Er zijn vaste zitplaatsen en aan een tafel mogen maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand zitten. Gaat het om één huishouden en kinderen tot en met 12 jaar? Dan mogen er meer mensen aan één tafel.

Basisregels blijven gelden
De basisregels blijven gelden. Dit betekent dat iedereen 1,5 meter afstand moet blijven houden en het dragen van een mondkapje binnen verplicht is, dus bijvoorbeeld als je binnenkomt en je registreert, als je wilt betalen of als je gebruik wilt maken van onze toiletten.

Reserveren is verplicht
Reserveren is verplicht en kan telefonisch (0592-344325), door ons een mailtje sturen op reserveringen@pand17.nl of aan de deur. Wil je zeker zijn dat je niet hoeft te wachten op een plek? Bel of mail ons dan even. Bij het reserveren hoort ook een gezondheidscheck en het verzoek te registreren.

Openingsactie
Om de opening van het terras te vieren hebben we een leuke actie. Voor €10 bestel jij op ons terras een 12-uurtje met soep, gebakken ei op een broodje, een stokbrood (geserveerd met jam en kaas, los erbij) en natuurlijk een kop koffie of thee.

We hopen je snel te zien op ons terras!

Leave a comment