Coronaprotocol Pand17

Bij Pand17 geven we om de gezondheid van jou én die van onze medewerkers. Daarom hebben we ons coronaprotocol verder aangescherpt. Samen kunnen we Corona onder controle krijgen. Dus wees eerlijk en alert en blijf bij gezondheidsklachten thuis.

In ons hele gebouw gelden de volgende regels:

  • Overal is anderhalve meter de norm.
  • Bij binnenkomst staat bij de balie een desinfectiezuil. Desinfecteer hier je handen. Ook op verschillende andere plekken in het gebouw zijn desinfectiezuilen te vinden.
  • Meld je bij de receptie. Daar wordt om je naam en telefoonnummer gevraagd en vindt de verplichte gezondheidscheck plaats. Deze check kun je ook doen via de check-app (via QR).
  • In Pand17 zijn alleen gezelschappen van maximaal twee personen of één huishouden welkom. Reserveren is verplicht en vol is helaas vol.

Mondkapjes
Het kabinet heeft een mondkapjesadvies uitgebracht en is bezig met een mondkapjesplicht voor publiek toegankelijke binnenruimtes. Zolang dat juridisch nog niet geregeld is, geldt het dringende advies en laten we iedereen hierin vrij. Wil jij of één van onze medewerkers een mondkapje dragen, dan steunen wij die keuze natuurlijk van harte.

Sporten
Kom je sporten? Desinfecteer dan bij binnenkomst en tussendoor je handen en meld je aan bij de receptie. Daar moet je ook de vragen van de verplichte gezondheidscheck beantwoorden. De kleedkamers zijn gesloten en kunnen dus niet worden gebruikt. Kom zo’n 5 minuten voor aanvang binnen en verlaat na het sporten Pand17 zo snel mogelijk. We hebben aparte looproutes voor sporters aangegeven in ons gebouw en verzoeken je je hieraan te houden.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via info@pand17.nl.