Bouw mee aan Club17!

Een mooie, exclusieve setting, goede dj’s en live optredens: dat wordt Club17! Een club waar mensen vanaf 18 jaar in relaxte sfeer kunnen bijkomen van een week hard werken.

Lekker dansen en genieten van goede dj’s en live muziek: het klinkt nu nog als iets dat mijlenver weg is, maar ooit mag het weer. En dan willen wij je verrassen met Club17. Maar daarvoor hebben we wel je hulp nodig. Want eerlijk is eerlijk: de horeca heeft het zwaar. En wij dus ook. Een initiatief als Club17 zelfstandig realiseren, is op dit moment niet mogelijk.

Zo kun jij ons helpen
Daarom verkopen we speciale tickets. Door een ticket te kopen help jij ons met het realiseren van onze plannen voor Club17. Eén ticket kost €66,40. Steun je ons? Dan doen we natuurlijk ook graag iets terug. Mensen die een ticket kopen krijgen – zodra Club17 open is én de coronamaatregelen het weer toelaten – een avond met onbeperkt drankjes en lekkere hapjes.

Vip-tafel
Koop je vijf tickets? Dan bedanken we je graag met een vip-tafel voor zes personen, champagne en verschillende hapjes. Bij tien tickets bieden we je twee vip-tafels aan. Dat heb je dan ook wel verdiend!

Tickets kopen kan via deze link. En heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@pand17.nl.